torsdag 24. september 2009

Nå har jeg meldt meg på Lyden av Norge. Er helt sikker på at jeg vet hva løsningen er denne gangen. http://www.p4.no/lyden/ Jeg tror nemlig at det erlyden av vaskepulver. For stikkordet er mørkt eller lyst og lyden syns jeg egentlig er som å helle kornblanding og det kan jo minne om vaskepulver ikke sant. Hadde vært kjempefint å vinne 200000,- Da skulle jeg kjøpt meg nye skap!

3 kommentarer:

 1. Ønsker deg lykke til!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 2. Lyden av norge er ikke lett å komme gjennom på nei!! Ikke derfor jeg er her da...men lykke til!!

  Jeg skal nemlig takke for superflott gave som kom i posten idag!! Posten hadde ikke vært helt snill tydeligvis for den ene delen (klokke tro?) var nemlig dessverre knust. Uansett, gaven er nydelig og begge dukene er nå lagt som pynt på annen duk til glam og glitter party her imorgen!! Lysestakene skal skinne sammen med "bunnen" med kubbelys på imorgen når 22 stk 10 år gamle jenter inntar asseheimen!! Den lilla duken skal også få hedersplass i advent tiden her tror jeg!! Har en nydelig englestake i tinn som nok blir perfekt der!! Nå må jeg bare finne igjen ledningen til kamera så skal du få se bilder!! Tusen hjertelig takk for den vakre gaven!!

  SvarSlett
 3. Hei,ny info.ang.bloggtreffet i dag.Fint hvis du legger igjen en kommentar om hva du ønsker å spise.Klem fra Maliva

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown