torsdag 17. september 2009

Det ER snart jul..........

På siden min her så har jeg en link til en dame som lager julekalender. Sjekk ut bloggen hennes, så kanskje du får en god ide. Bloggen heter http://brit-puslerier.blogspot.com/. Det var da jeg kom på at det snart bare er 3 mnd. igjen til jul, og at tiden går veldig fort. Får vel begynne med julegavene snart. Selvom det blir færre presanger iår, fordi noen av oss i familien - 10 stykker -skal spare til cruise til sommeren. Dvs. at mine voksne barn heller vil ha 1000 kroner inn på en konto med tanke på ferie enn å få "noe til huset" eller klær som det pleier å bli. Så kan de jo velge til sommeren om de vil være med eller bruke pengene på noe annet da. Men vi pleier å ha presanger både lille julaften og julaften og gjerne nyttårsaften også. Da har vi pakkeleken. Utrolig populært. Alle kjøper en eller flere ting til ca 200 kroner også blir det pakket inn og lagt i en haug midt på bordet. Deretter kaster vi terning til alle pakkene er delt ut. Etterpå kaster vi terning igjen om de pakkene som ER delt ut, men vi setter en tidsbegrensning på det. De pakkene du har når tiden er ute, de beholder du. Sikkert barnslig, men du verden så moro.

2 kommentarer:

 1. Synes det hørtes kjempelurt ut! Både pengene og pakkeleken :) Den leken må vi prøve! Takk for hilsen inne hos meg :)

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Pakkeleken hørtes utrolig artig ut, det var en ide og hente inn her i heimen også!! Men jeg skulle gjerne ha vist mer om reglene. Altså dere kaster terning, men hva skal til på terningen for å få gaven?? Jeg tror det blir en vri på denne leken her i heimen også rundt juletider:)
  Trivelig at du vil være med på min lille julegavekalenderlotteri. Takker for både hyggelig kommentar og link til bloggen min:)
  Da gjenstår og ønske hverandre en hyggelig LAAANG førjulstid:)

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown