fredag 4. september 2009Her er en blogg som alle vintagebilder interesserte i bør gå inn og nyte: http://shabbychicpapirskatter.blogspot.com/ Jeg har ihvertfall funnet sååå mange nydelige motiver som jeg skal overføre på transferark og stryke på puter etc. Disse er mine foreløpige favoritter. Bare husk at du må speilvende først der det er bokstaver, ellers blir det ikke bra! Det gjør jeg ved å åpne bildet igjen i Paint Net og der kan jeg rotere bildet. Sikkert andre programmer som gjør det også, men dette er det jeg bruker. Øverst til høyre står det "åpne" og når du gjør det så står det litt til venstre "layers". Under der igjen kan du klikke på flip horizontal og da speilvendes bildet.
Håper dette var litt nyttig informasjon - for noen ihvertfall. Jeg har akkurat lært meg dette, men mulig alle andre er mer drevne enn meg.

9 kommentarer:

 1. Tusen takk for den koselige kommentaren i bloggen min, og for at du har linket til meg:-) Herlig blogg du har! Ha en fin helg, Heidi

  SvarSlett
 2. så flotte bilder ! Skal jammen ta meg en titt inn der :-)
  Takk for at du deler !

  Ønsker deg en deilig helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Vakre bilder!
  Jeg må prøve linken din.
  Ha ei fin uke!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 4. Hei...så hyggelig at du kommer på bloggtreffet..også at du linker..Da sees vi:o)Klem

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for hyggelig hilsen og link her på den flotte bloggen din:) Så gøy at du vil være med i den lille giveawayen min;) Tvi tvi!

  Takk for tips! Flotte nostalgiske motiver:)

  Ha en strålende ny uke!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 6. Hei, hei!
  Takk for koselig kommentar på bloggen min:-)))
  Og kjempesnilt at du la ut nettadressa til de flotte vintagebildene:-)))
  Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-))

  Klem fra Randi

  SvarSlett
 7. Tusen takk for en oppmuntrende kommentar inne i min blogg! Jeg skulle såå gjerne gått et foto-kurs. Lært mer om perspektiv og lyssetting. Og så ønsker jeg meg et speilreflekskamera da.... Det spørs om ikke det må investeres i det etterhvert altså!!

  Ha en fin kveld!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 8. hjertelig takk for at du deler de skjønne bilene med deg:) stor klem fra Monica

  SvarSlett
 9. Ja, der har jeg også hentet mange fine bilder! Veldig kjekt, som du sier, å kunne bruke bildene i sine egne produksjoner.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown