fredag 18. september 2009


Idag har jeg liksom litt skrivedilla. Er egentlig slapp, har svært lite energi. Skulle så gjerne ha fått gjort ferdig både et lite hjørnehengeskap og en tallerkenhylle, men jeg klarer ikke å mobilisere nok krefter til å sette i gang. Flere som har det sånn? Håper det kommer seg, for jeg liker egentlig ikke å være så lat. Jobber hver dag, så det tar så klart noen krefter, men det skulle jo være igjen litt til hjemmebruk også. Har begynt på en Tilda dukke, men hun får ingen klær. Orker ikke å ta frem symaskinen. Men, jeg får prøve å lade batteriene. Det er jo tross alt helg hvert øyeblikk ( det er blitt fredag nå). Kanskje det blir noen ferdige prosjekter til uka. Vi får se. Nå tror jeg hvertfall jeg skal gå inn på soverommet til boka mi. Jeg må liksom lese noen sider hver kveld før jeg sovner. Se stabelen med bøker på nattbordet. Har forresten lurt på å male sengegavlen hvit, men det blir IKKE idag hvertfall. Slikt må planlegges her hos meg. Beundrer alle dere bloggedamer som setter i gang og får ting gjort. Hvis dere lurer på hva som er nederst i senga, så er det bare halen til pus. Hun kommer løpende så fort døra står oppe, for det er det eneste rommet i huset som hun ikke får lov til å være i. Derfor er det spennende.

2 kommentarer:

 1. God morgen...
  trøste deg med at det er flere som har det sånn...har holdt på hele uken med og begynne og male...tapesere...men er ikke gjort noe ennu:)
  Kroppen trenger innimellom og ikke gjøre noenting....bare slappe av og hente nye krefter....men vi kvinner er jo slik at vi må produsere noe hele tiden...ellers føler vi oss late og får dårlig samvittighet.......gid en kunne vært mann innimellom for tror ikke de har de genene:)
  Men uansett da så er vi effektive så det holder innimellom...så vi får bare være fornøyd med oss selv....vi er så flinke som bare det:)
  Ha en god dag og ta livet med ro...
  klem edda

  SvarSlett
 2. Jeg har det på samme måte i dag! Så mange planer for ting jeg skulle få gjort, men ingen energi til mer enn å surfe i blogger. Som er koselig nok :)

  Ha ei super helg! Klem

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown