mandag 28. september 2009


Jeg er kjempebarnslig når det gjelder jul og juletradisjoner. Men siden jeg jobber i helsevesenet så er det ikke alltid en selvfølge at julaften blir på julaften for å si det sånn. Det kan like gjerne være lille julaften som har julemiddag og presanger. Syns egentlig ikke det spiller så stor rolle, det viktigste er at familien koser seg sammen, så får datoen være det den er.


Som jeg har fortalt i tidligere innlegg så har vi pakkeleken. Dette er ikke en lang tradisjon i vår familie. Jeg hørte faktisk om den først i fjor, så da rakk vi å ha den 2 ganger til stor glede for alle som deltok. Kort fortalt så har vi en terning som vi bestemmer på forhånd hvilket tall som skal gi en pakke. Vi tok nr. 6, også slår alle terning etter tur. Den som da fikk 6 på terningen fikk trekke en pakke. Tilslutt er alle pakkene delt ut. Det var forresten uhorvelig mange pakker for vitsen er at alle kjøper en eller flere ting som tilsammen ikke skal koste mer enn 200 kroner. Når alle pakkene er delt ut så begynner vi på nytt med å slå terning. Da kan du ta pakker fra de andre. Men...... her er det tidsbegrensning. 20 minutter eller en halv time det bestemmer dere selv. De pakkene du har etter at tiden er ute er dine pakker. Jeg garanterer, kjempelenge moro for alle i alle aldre.


Det jeg er ute etter nå, er om andre har juletradisjoner som er populære. Vi tar gjerne imot flere forslag som gir moro i julen. Sikker på at mange der ute har sine spesielle skikker, og alt må ikke være gøy da. Det viktigste er at det samler venner og familie til noe felles, og det bør jo være for alle aldersgrupper.2 kommentarer:

 1. Eg gler meg sånn til jul, og kjenner godt til den barnslege gleda! Det nærmar seg jo no:)
  Pakkeleken høyrtes kjempemorosam ut! Kanskje dette må prøvast i år:)
  Ha ei flott veke!
  Klem Anne i www.anneskaar.com:)

  SvarSlett
 2. Jeg å gleder meg!!:)
  Så gøy pakkelek!

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown