søndag 14. juni 2009

Veeeldig glad idag


Hei alle hyggelige mennesker der ute i den store bloggeverdenen. Jeg er kjempeglad for alle hyggelige kommentarer jeg har fått idag. Trodde jeg var helt håpløs, men skjønner vel nå at ting bare tar litt tid. Jeg er jo helt fersk i dette gamet, men du verden så moro det er. Visste ikke at det fantes så mange kreative sjeler der ute.

Nå har jeg kommet hjem fra kveldsvakt, og syns livet er helt herlig. Gubben er på guttetur, så her er det bare pus og meg. Koser meg med ritz kjeks, hvitløk- og krydderost fra Tine og rødvin.

Som jeg pleier å si: Jeg liker MEG jeg. Skal vel ikke sitte oppe så lenge, men må være oppe litt etter jobb. Skal på kveldsvakt igjen i morgen, men så har jeg 2 dager fri. Da håper jeg på fint vær så det er mulig å nyte hagen litt også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown