torsdag 11. juni 2009

Interiør


Hei igjen. Er visst inne i en aktiv periode med blogging akkurat nå. Har fri idag så jeg har faktisk god tid. Været kunne vært bedre, men det regner hvertfall ikke. Etterhvert så skal jeg gå ut og sjekke grønnsaksavlingen min.

Har funnet frem 2 kaffekjeler som jeg lurer på om noen er interesserte i å kjøpe av meg? Jeg har en til som er rosa, men den fant jeg ikke i farten. Kjøpte disse i en periode hvor jeg var litt sånn retro. Tenkte å ta 150 for den svarte og 120 for den røde. Eller si hva du vil gi så ordner det seg sikkert. Det er visst fortsatt noen som koker kaffe har jeg forstått. Personlig så er jeg litt lat, så jeg trakter på min moccamaster. Men må jo innrømme at kokekaffe smaker godt da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown