søndag 14. juni 2009

Lysekrone


Jeg har litt lyst til å vise dere lysekronen min, hvis jeg kan kalle den det da. Den er kjøpt på IKEA og jeg fikk den i gebursdagspresang av datteren min. Jeg syns den er nydelig, men det er en typisk billig lampe da. Syns den passer her hos meg. Selvom vi faktisk også kan få en lysekrone med "gull" og prismer etter bestemoren til samboeren min. Men denne er faktisk enkel nok til at den er fin.

8 kommentarer:

 1. Den var søt :) Ting trenger ikke være dyre for å være fine. Det viktigste er uasnsett å tives med sin egen stil. Synes den var personlig selvom den er fra Ikea :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Hei!
  Og tusen takk for hilsen i bloggen min!!! Lysekrona var søt den! Jeg har ikke lysekrone, men mye annet fra Ikea, synes de har mye lurt og fint - og så er det jo ikke minst Billig!!! - God kombinasjon!!!
  Ha en fin søndag!!! Vennlig hilen Lunalu

  SvarSlett
 3. Hei!

  Lysekronen er kjempefin. Jeg har lyst på en på soverommet.(så koselig med kjøkkenhage!!!)

  Ha en fin søndag! Hilsen Inger

  SvarSlett
 4. Velkommen til Blogglandia!
  Hilsen Liv fra Livs Lyst ;O)

  SvarSlett
 5. Fin lysekrone! Spiller vel ingen rolle om den er dyr eller billige, det viktigste er at det passer inn his deg og at du liker den :)

  Velkommen til blogglandia og Nib, -alltid spennende og kikke innom hos nye bloggerer :)

  Ha et fint!

  SvarSlett
 6. Velkommen inn til Blogglandia. Her er det godt å være;)
  Har kikket litt rundt på bloggen din nå. Synes den var kjempekoselig.
  Jeg er ikke opptatt av at ting skal være dyrt for at det skal være fint. Synes lysekrona di var kjempefin jeg. Har to stykk lysekroner hjemme som begge kostet under 500 kr, og jeg er storfornøyd med dem:)
  Ha en flott dag.
  Klem fra Elin!

  SvarSlett
 7. Hei, hei!
  Velkommen til Nib.
  Ser vi har samme ikeaskap..men jeg har ikke satt på sprossene...lat..hihi. Høres fint med gardin bak..har tenkt tanken selv..så slipper jeg å se rotet.
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 8. Heihei, så fin lysekrone! Takk for koselig komentar ang kjøkkenet, veldig førnøyd med lampa :)

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown