tirsdag 30. juni 2009

Sommerferie - SNART!!!


Har nedtelling til ferien nå. Bare 2 kveldsvakter og 2 nattevakter igjen så er det 4 ukers ferie. Som jeg gleder meg. Håper bare at været holder. Går av vakt søndag morgen og da skal jeg ikke sove mer enn 3 timer og så stå opp og kjenne at ferien har begynt. Deilig. Vi reiser ikke før den 14 juli så frem til det skal vi gjøre - hm, ja hva da? Noen gode forslag kanskje? Har lyst til å finne på noe men fortrinnsvis her i landet eller våre nærmeste naboland. Vi reiser på cruise fra Stockholm til Tallinn og St.Petersburg den 14 og blir borte 4 døgn. Forslag mottas med takk. Men ferie blir godt uansett.

Dette er mitt siste tilskudd på loppisfronten. Den var opprinnelig orange, men jeg liker den bedre sånn. I morgen er bruktbutikken åpen!!!

1 kommentar:

  1. Jeg kjenner følelsen. Jeg hadde det slik i sist uke. Å jeg må innrømme det at når fredagen kom og det var på tide å gå hjem fra jobb, så var jeg jo ikke akkurat lei meg for det. Livet er herlig :O)

    SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown