mandag 15. juni 2009

Penger!!!!!!!!


Jeg er så frustrert. Hadde ørten planer idag, bl a dra til Lillestrøm og ordne pass. Samtidig skulle jeg på KID og helt sikkert andre butikker med stæsj i, også har IKKE feriepengene kommet inn!

Snakket akkurat med venninna mi som jobber samme sted, hun hadde heller ikke fått lønn. Og vi jobber i en STOOOOR bedrift altså, nærmere bestemt et sykehus. Men så klart, de sier det er en feil i banken så da får vi tro at det skjer noe snart. Sånn! Godt å få det ut. Til andre ting da som grønnsakshagen. Ikke noe vits i å ta bilde fordi det ser helt likt ut som sist. Ikke grodd en millimeter - er vel snart så plantene fryser! Syns sommeren var ekstra kort i år. Ikke engang pus vil være på verandaen, så da er det ikke godt der ute. Hm. Merker at irritasjonen sitter litt i enda. Puh, får senke skuldrene litt.

2 kommentarer:

 1. Såå kjedelig...
  Og spesielt når man har lagt planer...
  trøst deg med at de kommer ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Irriterende når lønnen ikke kommer når den skal!
  Kommer sikkert i morgen da;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown