tirsdag 10. november 2009


Her i huset er det som dere skjønner full aktivitet med å lage ting til div. julemesser. Men allikevel så har jeg fått en ide om å lage juleverksted en kveld eller event. en dag hvis det passer bedre og jeg har fri. Det er sikkert noen som bor i nærheten ( jeg bor i Nittedal), og som kunne tenke seg å være med på det? Jeg kunne laget noe å spise og så kunne vi drukket vin, brus eller kaffe. Vi kan jo kalle det et bloggtreff, men jeg har ikke plass til flere enn 12-14 stk. rundt spisebordet dessverre. Eller vi kunne gått sammen om en bakedag. Alle har med seg en deig, og så deler vi baksten til slutt. Dette er noe jeg har tenkt på i flere år, men det blir aldri noe av. Vil gjerne ha synspunkter på ideen, selvom du kanskje ikke har lyst/ikke kan komme.

2 kommentarer:

 1. hei på du,måtte joi stikke innom å hilse på,du har meldt deg på min utdodding 1 desember,å da syntes jeg det er kjekt å titte innom,sladr vært her før,likte meg godt.
  flink du er til å lage ting,å stelle blogg treff måtte jo være kjempe koselig for de som bor i din nærhet..snufs,bor litt langt unna jeg..
  håper det går bedre med din datter nå..hørtes skummelt ut med blodpropp..
  ha en koselig dag.å jeg ble en følger.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Dette høres ut som en koselig idee...skulle gjerne ha kommet om jeg hadde bodd nærmere.
  Ha en fin dag.
  Klem...Ellen

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown