fredag 21. august 2009

Nytt utseende på bloggen

Hurra. Jeg har greid å lage en bredere blogg. Nå skal jeg bare gå videre for å lage den som 3 kolonner. Orker ikke det ikveld, men går videre til trinn 2 imorgen. Har funnet masse flotte tips på en flott blogg som heter Moseplassen- Hun kan visst alt om dette her. Syns det er finere med 3 kolonner enn 2, men det er jo en smakssak.

3 kommentarer:

 1. hei...
  så fine de ble....hvor har du kjøpt de strykemerkene med roser på?
  Ja det er penere med tre kolonner....jeg får litt hjelp nå til og lage siste finishen på siden min....
  Jaggu er det mye jobb med og lage siden og få den som en vil:)
  Ha en fin dag
  Klem edda

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar hos meg! Ja, min mor ble glad for gavene jeg hadde heklet! :-)

  Det med 3 kolonner har jeg forsøkt å få til, men det ble ikke noe dreisen på det, så jeg er takknemlig for tips, hvis du lykkes! Ha en fin fredag og god helg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Som sagt, grunnen til at det ble seende andeledes ut hos deg enn på gjennomgangen jeg har satt opp er fordi du har en annen mal. Men jeg har nå tråkka raskt gjennom malen og fant en fornuftig plass å sette inn elementet. Kan forklare videre på mail, men vil bare forsikre meg om at du har benyttet rett mailadresse og fikk den mailen jeg sendte i natt.

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown