fredag 21. august 2009

Nytt utseende igjen.


Nå må jeg begynne på nytt. Det viste seg at den malen jeg brukte ikke var så lett å endre, så jeg har gått tilbake til minima og da skal det bli lettere, så jeg prøver igjen. Friskt mot! Har forresten vært på bruktbutikken og da fant jeg en morsom TV-kanne. Litt 60 talls retro.

3 kommentarer:

 1. Tøff kanne, helt i skuddet igjen også.
  Gjett om jeg er på let etter noe lignende, nå som min "tilfeldigvis" er "ødelagt".
  Litt alibi må man ha ..
  Du sier du måtte tilbake til minima, har du forsøkt å endre til tre kolonner? Det prøver nemlig jeg på en annen blogg,men får det ikke til!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Skikkelig kul kanne;o)
  Ha en trivelig helg;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. Takk for tipset om siden med bloggtips - der var det jo enormt mye nyttig! Har forsøkt å lage 3 kolonner tidligere en gang, men da fikk jeg det ikke til. Men jeg skal gå på på nytt med friskt mot nå! Det med å lage en prøve-blogg var nok lurt. Da ønsker jeg deg en fin helg! :-) Ps. Morsom termokanne!

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown