tirsdag 18. august 2009


De billige putene fra KID er skikkelig fine. Så akkurat på NIB at det er flere en meg som kjøper puter der. Jeg kjøpte 4 hvorav 3 foreløpig har fått bilde. Først så lagde jeg nok en bak fram for jeg trodde knappene skulle være bak, men de ble finest da knappene kom på framsiden.

2 kommentarer:

 1. Genialt fine;o)
  Svigermor kjøpte 4 stykk rosa/lilla som jeg skal bruke innmaten for å sy nye, men mon tro om ikke jeg kan tøyse til trekkene til puter til snuppa??;o) Holder på å male seng til ho, ho skal nemlig over i stor seng, og da trenger man puter, masse puter;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Hei takk for hyggelige ord, Jeg har tilbragt halve barndommen i Åneby . Hytta er revet men det står et hus der som familien har solgt i dag, Helt i skogkanten like bortenfor Åneby. Så bare bosted ditt, i dag bor jeg jo ved havkanten.
  Hyggelig blogg
  F

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown