tirsdag 25. august 2009

Hva er dette?


Ja, jeg kan ikke ha en konkurranse på det for jeg aner virkelig ikke hva det er. Svigerinna mi fant det utenfor ei hytte som hadde ramla ned. Men jeg skulle gjerne visst hva det er. Noe til håndarbeide kanskje? Håper noen kan fortelle oss hva det har vært brukt til. Den er mindre enn et A4 ark i størrelse
4 kommentarer:

 1. Ikke godt og si...men kan det være for noe slags trykk??
  Ha en god dag
  Klem edda

  SvarSlett
 2. En slags vev????? Har ikke peiling jeg....

  Hihi.
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 3. Så spennende! Har googlet det som står av tekst..
  Laxforrsen er tydeligvis en foss! Stod hytten i nærheten av noe sånt! Tror kanskje det rett og slett kan være et "her bor vi skilt" på hytten!
  Kan ikke helt tyde hva som står nederst.. men kan det være årstall når hytten ble bygget...eller hyttenr...og navn på eiere/byggere!

  Ha en fin dag!

  klem Inger

  SvarSlett
 4. Ligner på en båndvev, altså en liten vev til å veve bånd med. Disse var vanlige tidligere. Kjenner du noen husflidsdamer, så kan du jo vise den for dem og spørre.

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown