onsdag 26. august 2009

Lenestoler


Nå ber jeg om enda mer hjelp, hvis det er mulig. Har 2 kjempefine lenestoler som jeg for 4 år siden kjøpte på loppemarked for 250 kr. Side de er så lyse i stoffet så begynner de nå å se veldig grå og skitne ut. Derfor har jeg et KID teppe liggende over. Men...... finnes det en butikk som selger løse trekk til stoler? Håper noen vet det, for jeg har aldri kommet over det, unntatt på IKEA men der har de bare trekk til lave stoler.

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Så hyggelig at du har meldt deg på konkurranse hos meg.
  De har løse trekk til stoler og sofaer på Ellos postordre. Kanskje du kan finne noe du liker der.
  www.ellos.no
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei...Jo det blir litt kluss noen ganger her ...skal fixe det og den bloggen er ikke stengt ,men litt vanskelig å legge til som følger av en eller annen grunn, kan være fordi den ikke er blogspot..så jeg har den liggende på favoritter på pc.....huff ikke lett mye av dette data greiene...men vips så funker det når jeg prøver..aner ikke hvordan mange ganger... Lykke til!!!

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown