onsdag 1. juli 2009

Rødkløver


Nå kjenner jeg at det snart er sengetid, men jeg må jo blogge litt. Og lese gjennom noen blogger. Viktig å følge med! Syns dette er blitt en svært så hyggelig hobby, og jeg syns det er kjempekoselig å lese om andres liv og gjøremål. Det går mot ferie, og da kan det jo hende at bloggen får litt ferie også, men det blir nok ikke så mange dagene. Blir liksom litt "hekta". Fler som har det sånn? Har vært på kveldsvakt, og da må jeg faktisk få lov til å klage bittelitt på varmen, for inne på et sykehus er det kjempevarmt. Men, jeg foretrekker det allikevel for jeg er ikke veldig glad i vinter og snø! Rødkløver er en flott blomst. Egentlig er veldig mange markblomster flotte. Ikke nødvendig å kjøpe dyre blomster om sommeren. Syns det blir kjempekoselig med de man plukker selv!

2 kommentarer:

 1. Blogging er gøy ja.
  Mannebeinet blir helt oppgitt han, "blogge nå igjen?" Men han har ingen sans for noen form for datachat, maling oppussing av møbler eller sying for den slags skyld. Derimot stiller han sterkere på bil, båt og fisk??
  Motsetninger osv...
  Potteskjulerene var kjempesøte, det er som regel masse gøy å finne på bruktbutikk. Og mannebeinet himler nok en gang med ønene;o)))
  Gled deg til ferie, det er deilig;o)))

  SvarSlett
 2. Koselig med blomster som man kan plukke selv, og rødkløver er bare vakre!
  Ha en fortsatt fin sommer!
  Klem Gry : )

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown