tirsdag 14. juli 2009

Ferie igjen!


Om 5 timer drar jeg til Gardermoen for å ta fly til Stockholm. Derfra med cruiseskip til Tallin og St.Petersburg. Gleder meg og håper på masse å shoppe, ihvertfall i Tallinn. Vi er en stor gjeng som reiser - broren min og kona, datteren min med venninne som igjen har med seg en datter på 17 år, samboeren min og mine foreldre. Blir helt sikkert kjempekoselig og forhåpentligvis en del moro også. Vi er heldige og har sønnen min her hjemme for å passe pus og hus. Det blir da stille på bloggefronten for min del, men håper at jeg har en del å formidle både med bilder og tekst når jeg kommer hjem. Var så heldig å få nytt kamera idag som er mye bedre enn mitt gamle, dårlige Kodak kamera med bare 2,0 pixler. Mitt nye kamera har 12,1 så det bør bli bra. Samboeren min sa spesielt ifra i butikken at her skulle det tas interiørbilder, så det var kravet! Han ler litt av "hobbyen min", men syns det er hyggelig at jeg har funnet noe jeg virkelig brenner for. Han har jo golf og det tar mer og mer av! Som avslutning viser jeg noen lekre putetrekk som jeg kjøpte i Sverige i forrige uke. God sommer alle bloggevenner!

9 kommentarer:

 1. Hei! Jeg broderer allt for hånd. Pleier å "prikke" opp mønsteret på stramei, også trokler jeg den fast på det stoffet jeg vil! Det er veldig enkelt, men det tar selvsagt litt tid!

  Hilsen Inger

  SvarSlett
 2. ønsker deg en kjempefin ferietur!

  God natt!

  SvarSlett
 3. God tur og kos dere hele gjengen;)
  grattis med nytt kamera, gleder meg til å se bilder når du kommer hjem;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. Hei
  Herlig med ferie! Jeg vil ønske deg en riktig fin ferie tur.
  Klem fra Elin :O)

  SvarSlett
 5. God sommer og god tur til deg også!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 6. Hei Så koselig atdu ville være med i min
  trekning.
  Syns det er en fin måtte å finne fre til andre koselige bloggere dette , så det kommer nok til å bli slike trekninger med gjevne mellomrom.
  Ha en flott ferie

  SvarSlett
 7. Nå er du vel på god vei på cruise tenker jeg;o)
  Håper du får en fantastisk tur.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 8. Ha en fin ferie!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 9. Følger nå bloggen din . Begynner å komme meg på bena nå så jeg prver å komme innom alle jeg har forsømt en tur
  Ha en fin søndag videre

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown