lørdag 11. juli 2009

Eggeholder


Denne søte eggeoppsatsen fant jeg i en svensk bruktbutikk. Ga 150 kr for den og det syns jeg var helt greit. Morsom å sette frem når man har frokostgjester.
Når jeg ser meg om her på kjøkkenet, så tenker jeg at nå skulle bloggerne sett hvordan "interiørkjøkkenet" så ut. Det er noe på hver eneste benk (vi kom fra ferie i går). Jeg har flyttet symaskinen på spisebordet fordi sønnen min er på besøk og bruker syrommet til datarom. Har kjøpt noen nye stoffer som okkuperer hele lenestolen. Ja,ja godt man kan sile ut hva som skal på trykk. Håper flere har det sånn!

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for kjempekoselig kommentar. Alltid gøy å få hilsen fra nye jenter på bloggen. Du hadde også en veldig fin blogg, så det blir gøy å følge deg videre. Jeg er ganske enig med deg når det gjelder Durance sitt skylde middel. Jeg slo til med både vaskemiddel og skyllemiddel, men ble ganske skuffet over hvor lite lavendel det luktet da vasken var ferdig. Men det finnes en duftespray til å spaye i rommet med, den er jeg avhengig av... Durance har nok tjent seg rike på oss bloggejenter ,som hisser hverandre opp litt til å kjøpe "verdens dyreste" vaske/skyllemiddel. Nå ja, det er jo fritt valg. Ønsker deg fortsatt god helg og PS peisen er elektrisk.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Stilig eggefat!
  Jeg har ikke bloggbart hjem jeg heller for tiden....
  Jeg kom innom deg for å si at jeg har en award til deg på bloggen min.
  Klem,M

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown