mandag 21. mars 2011

Mer decoupage

Jeg syns det blir så fantastisk flott når man bruker servietter som pynt på diverse ting. En blomsterpotte blir jo ganske mye mer dekorativ med et serviettmotiv.Her ser dere hvordan potten passer sammen med det andre blå jeg har. Må jo innrømme at jeg er veldig svak for hvitt og blått på kjøkkenet.

Her har jeg et trehvitt stettfat som jeg har kjøpt på bruktbutikken for en tier. Kjøpt for å gjøre penere.

Først maler jeg det et par strøk med hvitmaling.


Og så er dette det ferdige resultatet. Jeg spanderer et par strøk med lakk til slutt.Ellers så hadde jeg en hylle som opprinnelig var et Kari Trestakk produkt. Gursjegul opprinnelig. Hvitmaling og en serviett så ble hylla slikNå er jeg snart i mål, men viser et par ting til mens jeg er så godt i gang.Og til slutt et påskeegg. Litt utradisjonelt med blått motiv, men koselig allikevel.

1 kommentar:

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown