lørdag 12. februar 2011

Jordbærmousse

Idag har jeg prøvd meg på en av oppskriftene til Manuela som har bloggen http://www.passionforbaking.com/ Hun har så mange flotte oppskrifter som jeg har skrevet i et tidligere innlegg.
Det var så lett som hun sier også. Jeg brukte jordbær i steden for bringebær for det var det jeg hadde. Men jeg tror moussen får en enda friskere smak med bringebær.
Vel, jeg brukte 250 g jordbær og 25 g melis og varmet i en kjele. Tilsatte underveis 1 dl vann. Deretter kjørte jeg det i blenderen som følger med til min Kenwood Major. Så hadde jeg klippet opp 140 g store marshmallows til små ( du får visst kjøpt de små også) og blandet det i de varme jordbærene. Pisket 2 dl fløte og blandet forsiktig i når blandingen var avkjølt. Dette hadde jeg i pene porsjonsglass. Det skal bli 4-5 porsjoner av denne oppskriften.

Og sånn ble det,  Det tok ikke lang tid. Mannen min er bedt til naboen på middag sammen med et annet par (jeg skal på jobb). Derfor tenkte jeg å overraske dem med dessert. Jeg er en snill nabo jeg.

1 kommentar:

  1. ååå det så kjempe godt ut!!

    så koselig du ville være med på min give away!

    klem

    SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown