onsdag 21. oktober 2009

Skulle ønske det var energi å få kjøpt på boks. Da skulle jeg kjøpt noen! Beundrer alle som rekker "alt", både jobb, mann, barn og i tillegg alle hobbyprosjektene. Føler meg vårslapp enda det er høsten. Men det kommer seg vel. Har ihvertfall orket å pusle med litt forskjellig som jeg skal ha på julemessa her jeg bor den 28 og 29 november. I tillegg til det dere ser her så har jeg laget fyrstikkesker i 4 forskjellige størrelser og forskjellige puter. Håper noe av det selger hvertfall. Ellers så får jeg vel en koselig stund på messa hvertfall.

2 kommentarer:

  1. ÅÅ så nydelige ting, jeg skulle gjerne kjøpt noe av det:-) Lykke til uansett..Ha en fin dag..Klem Stine...

    SvarSlett
  2. Kjempefine og ikke minst koselige produkter! Skulle virkelig ønske at vi hadde julemesse her hvor jeg bor; kjenner at jeg gleder meg veldig til jul. :o)

    Jeg er for øvrig veldig begeistret for ideen med energi på boks - jeg hadde blitt abonnent straks! ;o)

    Ha en fin onsdag! :o)

    SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown