fredag 23. oktober 2009


Nå er Ektorp'en på plass. Det er igjen bare noen få innredningsdetaljer. Har jobba i natt så jeg føler meg helt "bakfull". Håper det er bedre imorgen. Da skal jeg finpusse litt. Har bare fått 3 seteren enda, for datteren min får sin sofa fra Bohus om 3 uker og hun syns det var praktisk å ha noe å sitte på i mellomtiden! Selvom hun nå faktisk er på ferie i Mexico med lillebroren sin. Litt misunnelig, for der er det sikkert litt bedre vær enn her. Men jeg unner de to turen av hele mitt hjerte da.
Jeg har egentlig lyst på det hvite trekket til sofaen, men da jeg sa det så fikk jeg valget mellom katt eller hvitt trekk. Så jeg får vel la den være beige cordfløyel, enn så lenge.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown