torsdag 4. august 2011

Har meldt meg på en konkurranse i regi av IKEA og jeg trenger stemmer. Har veldig lyst til å vinne 10000 kroner og en interiørkonsulent. Du finner muligheten for stemmer på IKEA sine sider ved å trykke http://www.facebook.com/?ref=home#!/ikeanorge her. Eller kanskje du vil melde deg på selv?
Jeg har deltatt med et julebilde. Vet mange syns det er tidlig å tenke på jul, men jeg må ærlig innrømme at jeg har begynt alt å tenke litt presanger hvertfall. Særlig sånt som skal lages. Det tar jo faktisk litt tid.Syns ideen med julelys på tallerken er flott. Den har jeg "stjålet" fra en eller annen blogg. Men jeg setter de på en dekketallerken. Ikke så koselig å få stearin i maten hvis de skulle dryppe litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown