mandag 20. desember 2010

Snart jul?

Er inne i Blogglandia og leser innlegg hver dag, men er ikke så veldig flink til å kommentere. Men jeg vil gjerne at andre skal kommentere hos meg, så kanskje jeg skal ta full skjerpings der selv. Ser at de fleste nesten er helt ferdige med å pynte, bake og kjøpe julepresanger og da kan man jo få litt prestasjonsangst.
Har igjen mange presanger å kjøpe, og er redd det blir noen kjøpekaker i år. Har allerede kjøpt kransekake - den er jo god uansett hjemmebakt eller kjøpt - syns jeg da.
Men jeg skulle vel ønske at jeg klarte å disponere tiden min bedre, slik at jeg rakk litt mer av det jeg hadde tenkt men er vi flere i den klubben kanskje? I morgen skal vi hvertfall pynte juletreet og det er tidlig for oss hvertfall. Som regel er det noe vi stresser med siste dagen. Vi har julaften den 23 desember fordi ungene skal til faren sin den 24. Vil jo tro at det er flere som har den varianten.

Nissefar er hvertfall på plass, han har sin faste plass fra i fjor.
Men i morgen så skal vi skrelle mandler for å lage marsipan. Det kommer bilder fra den "fabrikken", for det er en tradisjon vi tviholder på her i huset ( les mannen tviholder). Han er oppvokst med hjemmelaget marsipan, så det fortsetter vi med. Og tidligere i ettermiddag så var hos svigermor og lagde okserull. Det er også et av høydepunktene i julen. Smaker nydelig. Men det er ikke så veldig lønnsomt akkurat. En stor okserull kommer på en halv tusenlapp, så den bør jo bli god!

1 kommentar:

  1. Ønsker deg og dine kjære ei vakker
    og fredfylt jul!
    Juleklem fra Gry : )

    SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown