mandag 29. november 2010

søndag 28. november 2010


Advent?

Ja den som ikke har fått med seg at det er første søndag i advent idag - den er IKKE interiørblogger hvertfall. Så mye er sikkert, for nå har jeg lest innlegg fra sikkert 40 forskjellige og absolutt ALLE har et innlegg om adventslysestaken sin. (Skrev først adventstaken, men tenkte at det så litt feil ut hi,hi..)

Og da får vel ikke jeg være dårligere. Har ikke mindre enn 4 adventslysestaker, så jeg begynner med den enkleste jeg, og så får jeg jobbe meg gjennom alle etterhvert. Det kommer tross alt 3 søndager til.

Men jeg har vært på jobb og mannen min er ute og brøyter snø, så vår adventsstake er ikke tent på en gang. Men jeg kan vel sikkert tilgis om jeg gjør det i morgen i steden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown