onsdag 20. januar 2010

Hei igjen folkens. Jeg er ikke død. men jeg har hatt en laaaang pause fra bloggingen. De fleste rundt meg har vært syke + at jeg selv gikk på en smell med bihuletrøbbel og veldig hes hals så alt har liksom gått litt i stå. Men føler nå at energien er litt tilbake, så jeg prøver meg igjen. Har vel hatt en slitsom jul, så jeg pleier å si at det kommer en jul snart igjen. Tiden går fort!
Nå på nyåret så har jeg kommet litt i håndarbeidsmodus igjen og mine prosjekter er luer! Det har vært så kaldt en stund at ganske mange har begynt å bruke lue. Slik ser mine oldemo
rslappeluer ut:


De er faktisk veldig populære, og jeg har solgt mange av de! Tar 300 kroner for de som er interesserte!

6 kommentarer:

 1. Så søt lua var;o)) Enda et bruksområde for oldemorslappene;o)))
  Så fint å høre at energien er begynnt å komme tilbake, jeg var der jeg også, var helt lost i blogglandia..... Men nå har det løsna igjen, heldigvis;o))))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Koselig å ha deg tilbake...Jeg har og hatt bloggpause en lang stund sia jul, men nå har lysten komt tilbake igjen, og godt er det...Og tenker de luene er populære, de var flotte og annerledes,klems..

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake!! Så flotte luene var! Kjempekreativt!

  Ønsker deg en strålende onsdag!

  Johanna

  SvarSlett
 4. Tøffe luer, skjønner godt at de er populære :))

  SvarSlett

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown