torsdag 18. oktober 2012

Prøver igjen, med et lite comeback.
Merkelig det der, hvor vanskelig det skal være å komme i gang med noe som var så lett før. Jeg er vel kanskje ikke like opptatt av interiør som jeg var, men noe henger igjen. Har fått mer dilla på å lære meg nye teknikker innen hobby, så jeg mistenker at bloggen etterhvert - siden det nærmer seg jul - kommer til å handle mer om hobby enn interiør for å si det sånn.
Mitt siste prosjekt, som jeg har tenkt å lage flere av. Var på kurs hos Hobby Kunst i Vestby i går, og lærte forskjellige teknikker og det var bare kjempegøy.
Her brukes det både pasta og maling. Men jeg er stolt av det, og har allerede hatt et kurs for 5 håpefulle damer på jobben. De greide det veldig bra. Tror flere har fått seg en ny hobby, for å si det sånn.
Hvis du er interessert så gi meg et vink, og jeg kan "lose" deg gjennom prosjektet. Ikke vanskelig, men det tar ca 3 timer å lage.

1 kommentar:

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown