fredag 1. juni 2012

Hurra, jeg har vunnet et gavekort hos den søte, flotte bloggen til http://anettestankeboble.blogspot.no/
Det verste er at jeg nesten ikke husket at jeg meldte meg på, og jeg hadde hvertfall ikke forventet å vinne. Tralalala - humøret stiger fort noen hakk av sånt! Ikke det at det var dårlig før heller, men allikevel  dumdidumdidei.
Hadde jeg hatt champagne så hadde den blitt sprettet nå. Gavekort på maling eller tapet, kan det bli bedre for en som hele tiden pusser opp et eller annet møbel. Jeg må nok prøve å få i gang blogginga, om det så  bare er for konkurransene sin del!  Det er nok av hyggelige ting som skjer, men det er ganske langt igjen  til at du får det ned på pc'n. Et kamera står ihvertfall høyt på ønskelisten. Syns det er så mange fantastisk flotte blogger der ute, og mye av det flotte kommer av nettopp det der med bilder som er skarpe. Men som jeg har sagt før - vi gir vel ikke opp, gjør vi vel?
Tralalalala Tusen takk til Anette. You made my day.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown