tirsdag 25. januar 2011

Skalldyraften -

på en tirsdag?
Ja det går visst an. Vi hadde kjempelyst på reker og det hadde nabohuset også ( bror og svigerinne), så da ble det skalldyr.
Ferskvannskreps, reker, blåskjell og kamskjell.
Alt har vært fryst - unntatt blåskjell - men det var nydelig for det. Hvitvin, loff, dill og sitron så var måltidet fullkomment.
Vi pleier alltid å ha krabber også, men da fortrinnsvis på høsten. Da er de best. Vi er ikke glad i ferdig,rensede skall enten de har vært fryst eller ikke. Absolutt ikke så saftige som de du enten har kokt selv, eller har kjøpt nykokt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

VELKOMMEN
SKAL DU VÆRE. BLIR KJEMPEGLAD HVIS DU LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR ELLER EN HILSEN.

http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-generator/countdown2.swf?x=http://www.satisfaction.com" quality="high" bgcolor="#000000" width="450" height="200" name="countdown1" align="middle" allowScriptAccess="samedomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Christmas Countdown