Uansett hva den heter så er denne kaken kjempegod og veldig lett å lage.
Ingredienser:
150 gr margarin
11 digestive kjeks
2 pk gele
2 1/2 dl kremfløte
120 gr melis
150 gr seterrømme ( jeg bruker lettrømme)
150 gr yoghurt naturell
2 ts vaniljesukker
Lag den gelepakken du vil ha til topplokk på kaken først med halv vannmengde. Jeg bruker ofte bringebær eller jordbær men det er valgfritt.
Lag den andre pakken med gelepulver, denne også med halv vannmengde.
Pisk kremfløten med melis. Ha i yoghurt, seterrømme og vaniljesukker. Til sist har du i den avkjølte geleen. Jeg bruker ofte appelsin for det gir en veldig frisk smak.
Hell dette oppå den stivnede geleen som du har hatt i den formen du vil bruke. Settes kjølig for å stivne.
Tilslutt smelter du smør og blander i den knuste kjeksen. For å knuse kjeks så putter jeg de i en plastpose og ruller kjevlen over noen ganger. Denne blandingen skal du nå legge oppå fromasjblandingen hvis den er stivnet.
Min "kake" lages opp/ned fordi jeg har mønster i kakeformen som jeg vil at skal komme frem.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar